Al Qaeda si conexiunile naziste

Un fost investigator al crimelor de razboi explica cum reteaua terorista Al Qaeda a avut ca baza nazismul si miscarile extremiste islamice in perioada de dupa al doilea razboi mondial. John Loftus, care apare in mod regulat la Fox News si ABC Radio, a explicat modul in care acesta a ajuns un „vanator de nazisti”. La inceputul carierei sale a acceptat un post de avocat voluntar creat de Administratia Carter in scopul identificarii fostilor ofiteri nazisti. Spre surprinderea sa, in loc sa fie trimis in Germania pentru investigatii a fost trimis la subsolurile arhivelor SUA avand acces la informatii clasificate, unde declara ca a descoperit lucruri inspaimantatoare. Acesta a studiat la documente naziste la care in mod oficial accesul era permis dupa 2015. Serviciile secrete britanice au reusit sa convinga serviciile americane ca nazistii vor indispensabili („luptatori ai libertatii”) in urmatorul razboi care va avea loc impotriva URSS.

In timpul in care a studiat aceste arhive a dat peste un document despre o organizatie cunoscuta ca si Fratii Musulmani; in acest document existau informatii despre o persoana numita Hasam al-Banna care a fondat organizatia in 1920. Hasam al-Banna era un admirator al lui Adolf Hitler. Scrisorile lui de sustinere trimise catre Hitler au fost atat de convingatoare incat atunci, cand Hitler a ajuns la putere a ordonat serviciilor secrete naziste sa stabileasca un contact cu Hasam al-Banna pentru a vedea daca pot lucra impreuna in scopul crearii unei retea de spionaj naziste in intreaga peninsula araba. Hasam al-Banna i-a promis lui Hitler ca in momentul in care Gen. Rommel si trupele sale vor ajunge in Cairo si Alexandria, Fratii Musulmani se vor asigura ca toate trupele britanice vor fi nimicite. John Loftus vorbeste despre un alt membru proeminent al Fratilor Musulmani pe nume Grand Mufti, care era reprezentantul acestora in Palestina. Grand Mufti a adus cu el ura impotriva evreilor. El a fost principalul organizator in 1920 al masacrului evreilor care se rugau la Zidul Plangerii din Ierusalim. Ca urmare a esecului de a crea o organizatie in Irak, Grand Mufti a plecat in Europa pentru a crea fortele arabe internationale sub egida nazistilor, ca apoi sa actioneze avand drept acoperire trupele SS. Potrivit lui Loftus arabii nazisti ai Fratilor Musulmani au fost trimisi in Arabia Saudita si pusi ca educatori religiosi, deoarece in acesta tara se practica o forma mai radicala a islamului numita Wahhabi. Printre elevii acestor educatori se afla si Osama Bin Laden. Loftus pretinde ca Bin Laden impreuna cu alti absolventi ai acestor scoli au fost recrutai in armata neo nazistilor Wahhabi. Asa cum rusii foloseau arabi comunisti in timpul Razboiului Rece, americanii au folosit acesti arabi cu inrengaturi naziste pentru a-i contracara pe sovietici.

Din cauza acestei combinatii de fanatism Wahhabi si ideologia nazista, o multime de arabi au venit in Afganistan pentru a-i ucide pe comunisti. Loftus pretinde ca dupa retragerea URSS din Afganistan, Osama Bin Laden a preluat controlul asupra acestei armate cu ideologii naziste. Bin Laden a facut o lista a oamenilor pe care se putea baza si a numit aceasta lista „baza” care in traducere araba inseamna Al Qaeda, care astfel devine un descendent al arabilor nazisti al Fratilor Musulmani


Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: